• Instagram

© TRVL.magazine, alle rechten voorbehouden.

Hoi!

Jorien Slager (1993) is (freelance) journalist en bijna elke maand in een ander land te vinden. Ze citytripte, backpackte en roadtripte zichzelf al naar zo'n 50 landen, maar wil nog zo veel zien dat daar heel veel levens voor nodig zijn (en heel veel geld). Haar reisverhalen lees je op het door haar opgerichte TRVL. magazine, het online reismagazine voor iedereen die ook altijd met reizen bezig is.

 

 

Het liefst ben ik elke maand in een ander land te vinden en dat gebeurt dan ook regelmatig. De drie meest gestelde vragen daarover zijn:

# Ben je rijk ofzo?

Helaas niet. Ik heb ervoor gekozen om als journalist te werken, dus miljonair worden kan ik vergeten. Wel heb ik hele lage vaste lasten, dat helpt. Ik woon extreem goedkoop, heb geen auto en geef weinig geld uit aan spullen. Van het geld dat overblijft... Je raadt het al!

# Zijn je vakantiedagen dan nooit op?

Jawel, ik maak ze uiteraard altijd allemaal op! Toch kan ik elk jaar een verre reis maken en tussendoor ga ik veel lange weekenden weg. Ik werk maar drie dagen per week in dienst en de overige dagen als freelancer of op oproepbasis. Soms werk ik een paar dagen extra tijdens drukke periodes, die dagen kan ik later compenseren. En met maar drie dagen per week werken voor een baas, kun je regelmatig vier dagen achter elkaar weg!

# Je gaat binnenkort zeker ook op wereldreis?

Misschien, wie weet. Misschien ook niet. Het lijkt me heerlijk om ooit nog eens een paar maanden weg te gaan, maar ik geniet net zo veel van de wat kortere reizen. Dan is het steeds weer extra bijzonder als je weggaat. Daarnaast ben ik echt heel slecht in sparen.

Welke bestemmingen kun je vinden op TRVL. magazine?

2017

In 2017 bezocht ik Singapore, Maleisië, Thailand, Indonesië, Berlijn, Zweden, Zakynthos, Dublin en Gent.

2018

In 2018 bezocht ik Boedapest, Nicaragua, Costa Rica, Zwitserland, IJsland, New York, Oslo, Kopenhagen, Texel, Fuerteventura, Warschau, Albanië, Montenegro, Kroatië, Valencia, Boekarest, Sofia, Stockholm, Helsinki, Tallinn, Brugge, Gent en Lissabon.

 

2019

In 2019 bezocht ik Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Tel Aviv, Winterberg, het Comomeer, Kenia, Parijs, Toscane, Mallorca, Praag, Malaga, Sevilla, Madrid, Barcelona en Athene.

2020

In 2020 ben ik te vinden in Panama, Colombia, Vilnius en Riga.

Alle verhalen die hier uit voortkomen, vind je uiteraard hier. Of laat hier onder even je e-mailadres achter. Dan vind je ze ook in je mailbox.